گاهی پیش میاد که تبلیغات جوری که دلمون میخواد بازدهی نداره و کانال ما اونطوری که تصور میکردیم دیده نمیشه. اما چرا؟
از تصاویر ژورنالی و یا با کیفیت پایین استفاده میکنین؛
جذابیت بصری پستهایی که منتشر میکنین ارتباط مستقیمی با جذب مخاطب داره. استفاده از تصاویر ویرایششده در کاتالوگها و ژورنالها و یا اشتراک تصاویر با کیفیت پایین، این جذابیت رو از بین میبره و باعث میشه تا مخاطب به کیفیت و اصالت محصولات شما اعتماد نکنه.
کلمات و توضیحات رایج و کلیشهای رو بهکار میبرین؛
سعی کنین در نوشتن توضیحات تکمیلی محصولات و خدماتتون به جای استفاده از کلمهها و عبارتهای رایج، روی مزیت رقابتی کسبوکار خودتون تاکید کنین. کمی خلاقیت در شرح محصولات و خدمات شما کافیه تا در عین سادگی خودشون رو به کاربر اثبات کنن و اعتمادشون رو جلب کنن.
تعداد پستهای تبلیغاتی بیشتر از پستهای پرمحتواست؛
میزبانی تبلیغات در کانالهای فروشگاهی و محتوایی موضوع جدیدی نیست؛ ولی حواستون باشه که تعداد پستهای تبلیغاتی از پستهای مرتبط با موضوع کسبوکارتون بیشتر نشه تا کاربر با ورود به کانال شما دچار سردرگمی نشه.
اطلاعات کاملی از نوع خدمات و محصولتون به مشتری ارائه نمیدین؛
تسلط شما به چیزی که به مخاطبتون ارائه میدین از مهمترین عوامل جذب مخاطب هست. خودتون رو به جای مشتری بذارین و سعی کنین سوالات مشتریان رو پیشبینی کنین و بهشون پاسخ بدین.
از تولید محتوای جذاب و مرتبط با کسبوکارتون غافل میشین؛
توی هر حوزهای که مشغول به کار هستین، دنیایی از محتوای جذاب تصویری و ویدیویی و ترفندهای جالب وجود داره که میتونین با مخاطبینتون به اشتراک بذارین. این نوع محتوا میتونه تعامل مشتری با شما رو بهبود ببخشه و شانس معرفی و دیده شدن کانالتون رو بالا ببره.
درگاه تبلیغاتی متناسب با کسبوکار شما نیست؛
هر کسبوکاری نیاز به بستر تبلیغاتی خاص خودش رو داره؛ این نوع فعالیت شماست که تعیین میکنه به سراغ چه نوع تبلیغاتی باید رفت. برای مثال اگه محل فعالیت کسبوکار آنلاین شما سروشپلاس باشه، بهتره از بستههای تبلیغاتی خود سروشپلاس استفاده کنین؛ اینجوری نیازی به پیدا کردن مشتری بالقوه ندارین و تبلیغات شما بدون پرداخت هزینه اضافه برای کاربران فعال سروشپلاس نمایش داده میشه.